TARINAMME

Asumme Kristiinankaupungin Dagsmarkin kylässä, linnuntietä merelle n.15km. Meiltä on kolmeen kaupunkiin yhtä pitkä matka, eli Pori, Vaasa ja Seinäjoki n.100 km.

Minä työskentelen lähihoitajana  vanhainkodissa .
Olen suorittanut mm."Kurs i hundmassage" ( koirahierojakurssin) , Suomen Palveluskoiraliiton Koirankouluttajakurssin(1), pätevöity REKÄ(rekikoirien käyttö&kilpailu)koetoimitsija sekä SKL pätevöimä koirien tunnistusmerkitsijä.

Olen Suomen Kennelliitto ry:n & Suomen Samojedinkoirayhdistys ry:n  & KRS Palveluskoirakerho ry:n jäsen sekä Pohjanmaan Samojedistien jäsen .

Ensimmäinen samojedimme oli Lumikki, joka tuli meille -90 luvulla. Lumikki oli ihan peri-suomalainen samojedi, tervettä sukua & sisua ! Lumikin kaverina oli saksanpaimenkoiramme Sesse, mutta valitettavasti tytöt eivät koskaan tulleet toimeen keskenään. Kennelnimen Talvituuli sain v-95, ja siihen ei liity sen kummempaa tarinaa, kun että halusin mukaan sanan joka ilmentää arktista rotuamme.

Perhe

Tyttäreni Mira  joka asuu Karijoella ja Kati joka asuu Lapväärtissä osallistuvat koirien lenkityksiin, näyttelyttämisiin , kasvatukseen ,  hoitoon ja pennutuksiin.

Osa koiristamme asuukin heillä ja poikani perheessä. Sekä muutama sijoituskoira asuu ystävieni luona.

 Aviomieheni on mukanani usein näyttelyissä, eli koko perhe yhtä suurta samojediperhettä.


Ystävällisin terveisin,
Elina Lintula   email: elina.lintula (at) pp.inet.fi

© 2018 Talvituuli Samojedit  Dagsmark
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!